Vi monterer og tar service på din varmepumpe

Varmepumpe

El-Eksperten AS både selger og monterer varmepumper for deg. Vi tilbyr moderne luft-til-luft-varmepumper fra Daikin, Toshiba og Samsung tilpasset nordiske forhold.

Visste du at varmepumper faktisk produserer mer strøm enn de bruker? I tillegg er de en del av det grønne skiftet, siden de på den måten er strømbesparende. Det er mange pumper å velge mellom, så la oss hjelpe deg med å velge den riktige varmepumpen for nettopp deg og dine forhold!

En varmepumpe er kjekk å ha ikke bare på vinteren, men også sommerstid. Den varmer opp huset ditt når det er kaldt, sikrer en stabil og god temperatur, og kjøler boligen ned tilsvarende når det er varmt ute. Et klimaanlegg så godt som noe!

Våre fagarbeidere er F-gassertifiserte og utdannet spesielt for montering av varmepumper. Vi monterer varmepumpen hjemme hos deg og sørger for at den er best mulig optimalisert etter dine forhold. Kontakt oss om du vil ha varmepumpe, så ordner vi alt sammen for deg!

HAR DU BEHOV FOR EN DYKTIG ELEKTRIKER?

Ta kontakt med oss i dag for gjennomgang og tilbud av dine behov.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle