Vi monterer din elbillader

MONTERING AV ELBILLADER

El-Eksperten AS monterer ladeboks for elbil hjemme hos deg. Har du elbil er det viktig å ha en god og sikker løsning for lading hjemme. En ladeboks (eller hjemmelader, laderobot) gjør at bilen din lades raskere opp enn fra vanlig stikkontakt (schuko). Vanlige stikkontakter er ikke dimensjonert for å lade på såpass høy styrke som en elbil krever i altfor lang tid, og kan ta skade av dette, noe som kan føre til feil på det elektriske anlegget i boligen din.

En hjemmelader på egen kurs og med jordfeilbryter, sørger for en trygg lading av din elbil, og ikke minst en raskere lading. Du kan også ta i bruk smarte løsninger fra strømselskaper, som for eksempel smartlading der du lader elbilen når strømprisen er lavest, og våkner opp med fulladet elbil. La oss installere din ladeboks, og sikre at elbilen din lader trygt og raskt!

Fastpris: 12.990,- inkl. mva.
Inkluderer elbillader og montering. Pris gjelder ved kjøring innen 20 km.

Forbehold: Forbeholder at det er plass og kapasitet i sikringsskapet, og at anlegget er i forskriftsmessig stand. Evt. graving er ikke medtatt i fastpris. Overspenningsvern er lovpålagt og kommer i tillegg.

HAR DU BEHOV FOR EN DYKTIG ELEKTRIKER?

Ta kontakt med oss i dag for gjennomgang og tilbud av dine behov.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle