Vi utfører tilsyn og vedlikehold av det elektriske anlegget

Internkontroll

Alle som eier eller leier lokaler for produksjons- eller forretningslokaler er pålagt ved lov å ha periodisk internkontroll av det elektriske anlegget. Internkontroll er viktig for å sikre en velfungerende bedrift for både ansatte og virksomhet, og gjennomføres etter spesifikk planlegging basert på krav fastsatt av gjeldende helse-, miljø- og sikkerhetslovgivning. 

El-eksperten innehar alle sertifiseringer (NEK 405)  for å utføre din bedrifts internkontroll av det elektriske anlegget. Vi imøtekommer, følger og dokumenterer alle forskrifter og krav, slik at alt gjøres til punkt og prikke. Det være seg risikovurdering, rapportering med avvik og forslag til tiltak, utbedring av feil, og lagring av dokumentasjon, samt utbedring av feil på anlegget mm.

En internkontroll er din sikkerhet for at ingen uforutsette hendelser forekommer, og en investering i både din bedrift og dine ansattes framtid og velvære. Den øker også sannsynligheten for kontinuerlig drift.

Internkontrollen tilpasses ditt anlegg og skreddersys din bedrifts behov. Ta kontakt med El-eksperten for å sikre din bedrifts elektriske anlegg i dag!

HAR DU BEHOV FOR EN DYKTIG ELEKTRIKER?

Ta kontakt med oss i dag for gjennomgang og tilbud av dine behov.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle