Vi foretar en grundig kontroll av ditt elektriske anlegg

Elkontroll

Det er skummelt å tenke over at nesten halvparten av alle branner i private hjem skyldes bruk av elektrisk utstyr og feil på elektrisk anlegg. En elkontroll bør derfor være en stor prioritet både for private og næringsdrivende.

Ved en elkontroll tar vi en grundig gjennomgang av ditt elektriske anlegg. Vi kontrollerer også røykvarslere og brannslokkingsapparater, samtidig som vi forteller om farer du bør være obs på ved elektriske apparater.

Ditt elektriske anlegg kan tilsynelatende virke helt fint, men ha skjulte problemer som vi kan avdekke under en kontroll.

Elkontroll for både bedrifter og private

El-Eksperten foretar kontroll av elektriske anlegg både for privatpersoner og bedrifter.  Våre elektrikere er spesielt sertifiserte for oppgaven, etter normen NEK 405, som beskriver hvordan en elkontroll skal gjennomføres.

Når kontrollen er ferdig vil du få en rapport og oversikt over det som eventuelt må utbedres ved ditt elektriske anlegg. Forsikringsselskaper gir gjerne rabatt om man kontrollerer anlegget jevnlig.

Anse en elkontroll som en investering i din egen sikkerhet. Kontakt oss i dag for å få gjennomført en kontroll av ditt private eller din bedrifts elektriske anlegg!

HAR DU BEHOV FOR EN DYKTIG ELEKTRIKER?

Ta kontakt med oss i dag for gjennomgang og tilbud av dine behov.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle