ELEKTRIKER

El-Eksperten leverer alt innen elektrikertjenester til små og store firma i Midt-Norge, samt privatmarkedet.

RÅDGIVNING

RÅDGIVNING

El-Eksperten AS kan stille som rådgiver og sparringpartner på det meste innen elektriske utfordringer og løsninger, både til privatmarkedet og næringskunder.

Ta kontakt med oss om det er noe du lurer på. Med vår erfaring og fagkunnskap er du sikker på å være i trygge hender.

NYBYGG

NYBYGG

Vi tilbyr alt innen tradisjonell elektroinstallasjon til alle typer nybygg.

Blant tjenestene vi utfører finner du installasjon av for eksempel varmekabler, varmeovner og stikkontakter, samt for eksempel belysning og installasjon av det elektriske anlegget.

SIKRINGSSKAP

SIKRINGSSKAP

Feil i elektriske anlegg kan medføre brann-, eksplosjons- og berøringsfare. Forskrift om elektriske anlegg (FEL) krever at det utføres nødvendig tilsyn og vedlikehold av alle elektriske anlegg.

Sikringsskapet er hjertet i huset ditt, og bør også behandles deretter. Det bør plasseres så lett tilgjengelig som mulig for vedlikehold, og enkelt kunne sjekkes når sikringer går og for elkontroll.

Har du et eldre sikringsskap anbefales det at du bytter det ut med et moderne med automatsikringer og jordfeilbrytere. Vi hjelper deg med alt dette.

ELKONTROLL

ELKONTROLL

Mer enn 40 prosent av norske boligbranner skyldes elektrisitet og bruk av elektrisk utstyr. Dette er grunnen til at det er viktig med en grundig sjekk av det elektriske anlegget ditt av og til.

Anbefalt kontrollintervall for elanlegget er faktisk hvert femte år, og grunnen til dette er å ivareta sikkerheten i anlegget, samt se til at det er godt vedlikeholdt. På den måten reduserer du faren for branntilløp, og sikrer et velfungerende elektrisk anlegg.

Fastpris: 3.000,- inkl. mva.

Forbehold: Flere sikringsskap/underfordelere, samt kjøring utover 20km kommer i tillegg.

LYSSKILT

LYSSKILT

Skal du montere lysskilt hos din bedrift, eller på ditt næringsbygg? Vi tilbyr lysskilt via vår samarbeidspartner. Våre fagarbeidere har lang erfaring og jobber raskt og effektivt.

Ta kontakt med oss for mer informasjon.

OPPGRADERING AV ANLEGG

OPPGRADERING AV ANLEGG

Om du har en eldre bolig er det ikke sikkert det elektriske anlegget fungerer tilfredsstillende og etter dagens standard. Da trenger du en oppgradering av det elektriske anlegget. Har du gamle lysbrytere, ledninger og stikkontakter lønner det seg også å oppgradere elanlegget hjemme.

Gamle elanlegg er ikke dimensjonert for dagens strømforbruk, og en oppgradering sikrer ikke bare at anlegget fungerer som det skal, men også at det er et sikkert og trygt elektrisk anlegg.

SUPPORT

SUPPORT

Har strømmen gått, eller er det brått blitt en feil på ditt elektriske anlegg? La oss være din støtte når det gjelder elinstallasjon! Med vår erfaring er vi din elektriske partner når du trenger oss.

Ta kontakt om du har et akutt problem med det elektriske anlegget, eller om det er noe du vil vi skal hjelpe deg med.

BELYSNING

BELYSNING

Belysning, både innvendig og utvendig, har mye å si for hvordan hjemmet ditt ser ut. Samtidig er for eksempel riktig og godt monterte utelys en trygghet mot uvedkommende og innbrudstyver.

Innvendig belysning sier litt om hvordan du er som person. Skal du kanskje ha dimmere montert, sånn at du kan tilpasse lysstyrken når du føler for det? Vil du ha downlights og vegglamper, eller skal du ha bordlamper?

La oss hjelpe deg med tips og montering, sånn at du blir fornøyd med belysningen i og rundt hjemmet ditt!

ALARM

ALARM

Sikkerhet er viktig både i private hjem og for bedrifter. En godt installert alarm gir deg som eier trygghet for eiendom og familiemedlemmer, gir lavere forsikringskostnader , reduserer risikoen for tyveri og fører til en kortere responstid fra politi og redningsmannskaper.

Det er mange måter å bygge et godt alarmsystem på. Ta kontakt med oss så tar vi en hyggelig prat om hva du ser for deg, og hva du trenger. La oss montere ditt alarmsystem!

TELE / DATA

TELE / DATA

Ta kontakt med oss om du trenger installasjon av tele- og datautstyr. Vår erfaring og kompetanse kommer deg til gode.

UTENDØRS INSTALLASJON

UTENDØRS INSTALLASJON

Vi monterer din utebelysning, legger opp motorvarmer for bilen din, legger opp stikkontakter ute og installerer ladebokser for elbil.

Utendørs elektriske installasjoner må sikres på alle mulige måter, og vi har den rette fagkunnskapen til å gjennomføre dette sikkert og trygt for deg som kunde.

Fastpris: 12.990,- inkl. mva.
Inkluderer elbillader og montering. Pris gjelder ved kjøring innen 20 km.

Forbehold: Forbeholder at det er plass og kapasitet i sikringsskapet, og at anlegget er i forskriftsmessig stand. Evt. graving er ikke medtatt i fastpris. Overspenningsvern er lovpålagt og kommer i tillegg.

AUDIO OG TV-INSTALLSJON

AUDIO OG TV-INSTALLSJON

Har du lyst på et smart hus? Eleksperten monterer smarthussystemer til ditt hus. Vi installerer styringssystemer som KNX/Xcomfort og andre smarthus systemer, og er en sertifisert KNX-bedrift.
Det er ikke så lenge siden smarthus ble sett på som ren science fiction, men dette er ikke tilfelle lenger. Du kan nå få varslingssensorer, adgangskontroll og styre lys bare ved hjelp av en app. Persienner kan rulle ned automatisk når solen dukker opp, og varmen hjemme kan justere seg selv og holde seg på en stabil temperatur.
Når du er bortreist kan boligen din late som noen er hjemme, for å hindre innbrudd. Hverdagen har blitt mye enklere. Ta kontakt med oss for å snakke om nettopp ditt smarthus!

HAR DU BEHOV FOR EN DYKTIG ELEKTRIKER?

Ta kontakt med oss i dag for gjennomgang og tilbud av dine behov.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle